OVER ONS
Storytelling is de essentie
Met 24 jaar ervaring in de gastronomie is Meesterkok Jonathan Zandbergen de juiste persoon om samen met zijn team uw culinaire evenement in te vullen. Naast zijn passie voor koken is Zandbergen geïnteresseerd in andere creatieve disciplines zoals muziek, kunst, fotografie en film. Hij brengt alles samen binnen het nieuwe duurzame catering concept TheVipTable.
Zandbergen heeft diverse concepten ontwikkeld zoals CHEFFD.com, CHEFFDAtelier.com en CHEFSPUURWILD.com.
Samen met het sterrenteam van TheVipTable brengt hij de restaurant ervaring nu naar u toe.
​
Zandbergen is SHV Meesterkok en zet zich onder andere in voor bewustwording rondom vitale voeding en food educatie voor de nieuwe generatie.
Hij was 9 jaar executive chef en ontving samen met zijn team diverse onderscheidingen van Michelin, Gault & Millau, Top100 Thebestchefawards, top100 best vegetables restaurants
​
"Samenwerken met fantastische mensen inspireert. Dat voel én proef je.
​
"
Jonathan Zandbergen
Oprichter & Creatief Directeur
Een visie
verwezenlijken
Wouter Barneveld is een van Nederlands grootste talenten op wijngebied. Hij was 5 jaar het gezicht van sterrenrestaurant Merlet waar hij samenwerkte met Zandbergen en het core team van de organisatie vorm gaf. Wouter is vinoloog en recentelijk heeft hij de prestigieuze erkenning ontvangen van de Asociation de la Sommellerie International, hiermee is hij een van de weinige Nederlandse ASI erkende sommeliers. Naast wijn heeft Wouter zich gespecialiseerd in sake, cocktails en non-alcoholische dranken.
​
"Werken met mooie wijnen, bijzondere dranken en het creéren van een onvergetelijke culinaire reis voor elke gast. Dat is wat ik het liefste doe!"
Wouter Barneveld
Vinoloog & Sommelier
Een perfectionist in elk detail
Donna Baaij is niet voor niets met haar 23 jaar al Chef de cuisine bij TheVipTable. In de keuken van Zandbergen is zij in de laatste 5 jaar uitgegroeid tot souschef van het sterrenrestaurant Merlet. Zandbergen roemt haar om haar finesse in smaak en oog voor detail. Tegelijkertijd draait Donna met plezier een drukke avond aan de passe met de algemene leiding van de keuken.
​
"Het bereiden van prachtig gerechten
om te delen met mijn gasten, dat is
waar ik gelukkig van wordt"
​
​
​
​
Donna Baaij
Chef de cuisine
Persoonlijke aandacht
Sara Borg werkt ruim 25 jaar in verschillende disciplines binnen de hospitality. Zij is begonnen als gastvrouw en sommelier van gerenomeerd restaurants in regio Utrecht en heeft haar carrière voortgezet in andere functies binnen het gastcontact van bedrijven. Sara heeft een bijzonder gevoel voor mensen en vind het leuk om haar gasten met een persoonlijke touch te helpen bij de invulling van hun idee.
Naast relations manager is Sara Yoga docent en verzorgd met liefde èn aandacht een speciale yoga sessie voor groepen met haar WildMoonStudio
​
​
Sara Borg
Relations manager & hostes
Alles voor de gast
Dennis Brouwer is een ervaren chef met een prachtige carrière op zijn naam waarbij hij zijn smaak en professionaliteit naar het hoogste niveau heeft ontwikkeld.
Hij werkte in diverse sterrenrestaurants en was onder Zandbergen verantwoordlijk voor de operationele zaken in de hoofdkeuken als chef de cuisine bij sterrenrestaurant Merlet. Eerder werkte Dennis en Jonathan al samen bij het Veerhuys sinds 2011.
Dennis verstaat de keuken van Zandbergen als geen ander.
Zandbergen laat zich graag inspireren door Dennis, zijn gerechten sluiten volledig aan bij de duurzame filosofie en stijl van TheVipTable.
​
"Mijn gasten de ultieme eet ervaring laten beleven door het beste van mezelf en mijn team te laten zien is waar ik het voor doe!
​
​
​
Dennis Brouwer
Chef de cuisine
Een unieke beleving en een blijvende herinnering
​
Evi Wesseling is een perfectionist als het gaat om organiseren.
Op haar 14e begonnen in de horeca en na verschillende locaties en concepten ervaren te hebben heeft zij de uitdaging gevonden in het plannen en organiseren van evenementen.
Evi heeft een natuurlijke gastvrijheid in zich
en dat voel je.
Tijdens mijn opleiding aan de middelbare hotelschool merkte ik dat ik helemaal ‘‘aan’’ ging op het organiseren van evenementen. Vervolgens ben ik Event Management gaan studeren. Na mijn opleiding succesvol te hebben afgerond, heb ik bijna 5 jaar lang op sterrenniveau gewerkt en hier ook diverse evenementen georganiseerd, van bruiloften tot zakelijke bijeenkomsten. Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken door het organiseren van evenementen of gelegenheden waar het draait om samenzijn, verbinding en beleving.
​
‘’Waar ik echt gelukkig van wordt is het creëren van een unieke beleving en een blijvende herinnering’’
Evi Wesseling
Event manager